Gjalpi i zbutur tundet me sheqer dhe sheqer vanileje, gjersa te shkumoje.
I shtohen vezet nje nga nje.
Mielli i situr i perzier me pluhur paste dhe bajamet i shtohen gjalpit te tundur.
I shtohet qumeshti duke e perzier vazhdimisht.
2/3 e brumit te pergatitur hidhen ne ene te lyer,me forme kurore (kuglof),kurse pjeses tjeter te brumit i shtohet kakao,3 luge sheqer,kanelle dhe 3-4 luge qumesht.
Kjo mase hidhet mbi brume te verdhe dhe perzihet pak me pirun,qe te formohen disa lara ne brume.
Pasta piqet ne furre me temperature 175 grade C afro 50-60 minuta.
225 gr gjalpe,
250 gr sheqer,
1 sheqer vanileje,
6 veze,
450 gr miell,
1 pluhur paste,
50 gr bajame te bluara,
3 luge supe kakao,
3 luge sheqer,
1 maje luge kanelle,
3-4 luge qumesht.
afro 1/3 lit qumesht.